30. maaliskuuta 2014

Leikkihuoneen uusi asukas




Söpö 60- luvun lipasto on löytynyt Tori.fi:stä. Ostohetkellä ajattelin sijoittavani sen olohuoneeseen muiden tiikkisten huonekalujen seuraksi mutta tämänhetkinen tilanne ei sitä sallinut. Myönnetään... Ostan usein tavaroita (näköjään jopa huonekaluja!) tunnepohjaisesti välillä ilman pienintäkään hajua mihin tavara päätyy kodissamme. Tällä kertaa mustan ja tiikin yhdistelmä sekä messinkiset lankavetimet veivät mukanaan...


Lasten leikkihuone saikin kaipaamaansa piristystä tästä pikku lipastosta. Tyttäremme otti lipaston heti omakseen ja sijoitti liukuovien taakse omat aarteensa. Sitä ei kuulemma enää olohuoneeseen siirretä.  







Lipaston ympärille sijoittui lopulta muutama muukin paikkaansa etsinyt asia...





Voiko olutjuliste olla lastenhuoneessa? No nyt on. Värejänsä ja kuvansa puolesta Carlsbergin tehtaalta, Köpenhaminasta tuotu matkamuisto sopi leikkihuoneen seinälle. Taulun alle löysivät samalla paikkansa Arne Jacobsenin suunnittelemat Desing Letters- puukirjaimet. Lasten nimikirjaimet hankittiin hiljattain Tiirinkosken Tehtaalta. Jouluinen huonekuusikin vielä sinnittelee kuvioissa mukana ja muodostaa vihreän parin taulun värimaailman kanssa.





2 kommenttia:

  1. Wau; onpa suloinen kaappi!! Tollainen olisi kiva vaikka eteisessä: heti ekana ottamassa vastaan :-)
    Viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eteisessä olisi kyllä omiaan, ehkä sitten seuraavassa kodissa:) Onneks oli niin pieni, että pystyin väkisin kotiuttamaan sen jo meille!

      Poista